keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Viimeinen viikko

Maanantaina olin normaalisti töissä ja iltapäivällä menin suoraan asunnolle.

Tiistaina olin ensin aamulla koululla 1. vuoden leipomo opiskelijoiden ja Beaten kanssa tekemässä pretzeleitä. Koska olin yllättävän nopea, menin toisen luokan ja herra Bischoffin kanssa tekemään uudelleen macaronsseja. Ja viimeisenä olin 2. vuoden leipomo opiskelijoiden ja Beaten kanssa tekemässä finger food croisantteja. Pretzeleistä en saanut kuvaa ja macaronsit eivät olleet ns. "kuvaamisen arvoisia".



Koulun jälkeen lähdimme tyttöjen ja Beaten kanssa käymään Beaten kotikaupungissa Bad Pyrmontissa. Pysähdyimme matkan varrella paikkaan, jossa oli linna, pieni kahvila jossa myös matkamuisto myymälä ja pieni puuesine myymälä.







Bad Pyrmontissa kävimme terveys lähteellä, jossa sai maistella kaikenlaisia keholle hyväksi olevia vesiä, joissa kaikkissa oli erilaisia mineraaleja jotka auttavat kehon eri osia. Kävelimme myös erään puiston läpi, jossa oli esimerkiksi palmupuutarha, hiljainen alue rentoutumiselle ja pieni kävelypolku, joka on tarkoitus kävellä ympäri ilman kenkiä ja matkan varrella on erilaisia asioita jotka edesauttavat verenkiertoa jaloissa. Puistossa käynnin jälkeen haimme ruokaa ja Beate vei meidät luokseen syömään ja ruoan jälkeen lähdimme junalla takaisin asunnolle.













Keskiviikkona sain kuulla, että valmistun myös ylioppilaaksi, joten illalla menimme juhlistamaan tätä tyttöjen kanssa läheiseen asialaiseen ravintolaan drinkeillä ja päätimme tulla sinne uudelleen viimeisenä iltana syömään.



Torstaina olin viimeistä kertaa töissä ja tunnelma oli hieman haikea pois lähtiessä. Sain työkavereilta personalisoidun läksiäis lahjan eli Harry Potter vihon ja nallekarkkeja. Sain vielä viimeisenä päivänä nähdä yhden erikoisimmista hääkakuista. Kaksikerroksinen naked cake, makuina vadelma- kerma ja suklaa-chili. Kakun kruunasi sokerimassa chili ja vadelma, jotka aseteltiin kakun päälle kuin morsiuspariksi.



Perjantai oli enemmän pakkaus ja siivouspäivä, mutta kävimme myös koululla hyvästelemässä Beaten ja Bettinan ja illemmalla kävimme syömässä siinä samaisessa aasialaissessa ravintolassa buffetissa, jossa olimme keskiviikkona.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti